Početna  /  Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Molimo Vas da prije početka korištenja internetske stranice Virtualna ordinacija, upoznate s Općim uvjetima korištenja. Imate li upite ili nejasnoće vezane uz Opće uvjete, obratite se na mail adresu: info@virtualna-ordinacija.com

Dobrodošli na besplatnu edukativnu web stranicu Virtualna ordinacija koja omogućuje korištenje usluga i sadržaja podložnih navedenim Uvjetima korištenja. Ovlaštenik svih prava na web stranici Virtualna ordinacija je Udruga za edukaciju u zdravstvu E-medikus.

Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge web stranice Virtualna ordinacija. Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice smatra se da ste upoznati s uvjetima i rizicima koji nastaju korištenjem iste, te da prihvaćate koristiti sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost i osobnu uporabu.

Autorska prava Virtualna ordinacija polaže na dostupan sadržaj (tekstualni, vizualni, audio materijale, baza podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Virtualne ordinacije smatra se kršenjem autorskih prava te je podložno tužbi.

Virtualna ordinacija zadržava pravo na promjene sadržaja i usluga bez prethodne najave.

Portal omogućuje besplatnu edukaciju korisnika usluge o tjelesnom i mentalnom zdravlju, ako i dostupnim načinima liječenja pojedinih zdravstvenih stanja. Svrha rada samog portala jest isključivo besplatno dostupna edukacija. Korisnici portala Virtualna ordinacija na portalu ne mogu dobiti zdravstvene dijagnoze, preporuke zdravstvenih tretmana, ostale zdravstvene usluge i/ili zdravstvenu skrb te se za tu vrstu usluge korisnici portala Virtualna ordinacija trebaju obratiti svojem liječniku.

Edukativni besplatni materijali mogu se koristiti za edukaciju korisnika, i podizanja razine osviještenosti opće populacije ovoj bolesti. Za pristup većini sadržaja na portalu nije potrebna registracija, a korisnici se mogu registrirati za pristup cjelovitom sadržaju te svim mogućnostima portala. To se prvenstveno odnosi na mogućnost postavljanja anonimnih pitanja te dobivanje odgovora kojima pristup imaju isključivo registrirani korisnici.

Virtualna ordinacija ima dostupan vlastito kreiran sadržaj, sadržaj partnera i oglašivača, besplatan sadržaj jednako kao i linkove na vanjske stranice. Sav se sadržaj koristi na vlastitu odgovornost te se ova web stranica ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu nastalu štetu. U skladu s navedenim, odnos s oglašivačima stvar je dogovora s istima, te jednako tako ne snose odgovornost ni za kakvu nastalu štetu oglašavanjem na ovome portalu. Virtualna ordinacija ima pravo sadržaj objavljivati, reproducirati, distribuirati, modificirati, prevoditi i na bilo koji drugi način koristiti. Ovo se ne odnosi na Vaše osobne podatke.

Virtualna ordinacija ne odgovara ni za kakvu štetu nastalu zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja, brisanja sadržaja ili greške u radu stranice. Stranice se koriste na vlastitu odgovornost, a Virtualna ordinacija ne jamči da uporaba stranice neće biti prekinuta ili biti bez poteškoća u radu. Upoznati ste i suglasni s činjenicom da pri korištenju internet mreže može doći do tehničkih problema pri funkcioniranju stranice, a time i do privremenog prekida usluga. Takvi su događaji izvan kontrole pa Virtualna ordinacija ne može biti odgovorna za gubitak podataka, štetu nastalu kao posljedicu korištenja ili nemogućnosti korištenja stranice.

Na odnos korisnika i web stranice Virtualna ordinacija primjenjuju se propisi Republike Hrvatske, a u slučaju spora nadležan je sud u Zagrebu.

Web stranica Virtualna ordinacija poštuje privatnost svojih posjetitelja i korisnika. U skladu s time podaci neće biti dostupni trećoj strani. U skladu sa zakonom mogu se prikupljati određeni podaci o korisnicima dobiveni tijekom korištenja web stranice (podaci o računalu i Internet provideru). Naglasak je da se ovi podaci koriste kako bi se dostupnim informacijama poboljšala internetska stranica Virtualna ordinacija i njezin sadržaj usmjerio i prilagodio korisnicima koji ju posjećuju. Obvezuje se na čuvanje privatnosti korisnika portala.

Virtualna ordinacija zadržava pravo na pohranjivanje Vaših kolačića (eng.cookies). Oni predstavljaju skup podataka koji služe kao vaš anonimni i individualni identifikator. Ne sadrže Vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste prethodno koristili prilikom pristupa samoj stranici Virtualna ordinacija. Detaljnije informacije dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Suradne ustanove

Copyright © Dedal Komunikacije d.o.o. Sva prava pridržana.