Darovi i darivanje

virtualna 12.12.2021

U novoj epizodi, dr. Nikola vas poziva da se uključite u adventsko darivanje Virtualne ordinacije! I doznajte kakvi su darovi najbolji.

Sudjelujte u nagradnom natječaju

Adventski kalendar na Facebook i Instagram kanalima traje od 1. do 24. prosinca 2021. Od pondjeljka do petka ćemo vam postavljati nagradna pitanja, a svakim točnim odgovorom ulazite u konkurenciju za osvajanje tjednih nagrada koje osiguravaju naši sponzori. Odgovori su skriveni u našim člancima pa ih dobro proučite i svaki dan naučite nešto novo o zdravlju.

Dodajte malo blagdanske čarolije i postanite sretan dobitnik tjedne nagrade. Slučajnim odabirom ćemo izabrati sretne dobitnike i objavljivati ih ponedjeljkom u u story-u na društvenim mrežama. Dobitnici se potom moraju javiti u inbox društvene mreže na kojoj su osvojili nagradu kako bismo dogovorili preuzimanje!

Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju dostupni su ovdje. Očekuju vas prigodni darovi!

Darovi: Koji su najbolji?

Kako smo svi mislima u blagdanskom razdoblju i kupovanju darova dragim ljudima, dr. Nikola vam otkriva male tajne uspješnog darivanja.

  • Personalizirani pokloni: Razmislite o darovima koji su prilagođeni interesima, hobbijima ili preferencijama osobe koju darujete.
  • Pisma i zahvalnost: Neka blagdansko darivanje bude prilika da izrazite svoju ljubav i zahvalnost prema voljenima. Napišite osobnu čestitku u kojoj ćete istaknuti koliko vam znače i zašto su posebni u vašem životu.
  • Knjige i glazba: Ako znate koji su hobiji ili interesi vaših voljenih, knjige i glazba vezana, mogu biti sjajni darovi. Pokažite da ste obratili pažnju na njihove interese i potrebe.
  • Ručno izrađeni darovi: Oduševite voljene darovima koje ste sami izradili.
  • Doživljaji i iskustva: Darujte iskustvo koje će vaši voljeni dugo pamtiti.

Pitali smo dr. Nikolu i što njega najviše veseli vidjeti pod božićnim drvcem. Pogledajte!

A pogledajte i Reaction video dr. Nikole na Sam u kući.

PITAJTE NAŠE STRUČNJAKE

Imate pitanje?

U 2022. godini pristiglo nam je 227 Vaših upita. Slušamo Vas!

Pitajte naše stručnjake
Virtualna ordinacija

Suradne ustanove

Copyright © Dedal Komunikacije d.o.o. Sva prava pridržana.