Kronična bolest srca

virtualna 02.06.2020

Na doktorski “vrući stolac” sjeo je kardiolog doc.dr.sc. Nikola Bulj. Ovu Ordinaciju preporučujemo svim kroničnim bolesnicima sa srčano-žilnim tegobama, kao i onima koji su preboljeli srčani udar ili imaju pojačan rizik razvoja od srčanih oboljenja.

Kardiološki bolesnici tijekom pandemije

U cijelom trajanju pandemije izazvane virusom COVID-19, zdravstveni djelatnici govore kako bolesnici u manjoj mjeri dolaze na redovite zdravstvene preglede. To se najviše osjećalo tijekom prvih mjeseci trajanja pandemije, no i kasnije se uočavaju promjene u dinamici kontrolnih pregleda.

Doc. Nikola Bulj savjetuje kako izaći s druge strane ove epidemije bez pogoršanja stanja kronične srčane bolesti. Odgovarao je na pitanja gledatelja i pokoje naše, a sve kako bi vas što bolje informirao u ovim danima kada je odlazak k njemu kao i drugim liječnicima ne samo ne preporučen, nego i opasan.

Poslušajte savjete!

Saznajte mogu li se prevenirati bolesti krvožilnog sustava te što učiniti ako se one jave.

Stres uzrokovan pandemijom

S druge strane, život u izvanrednim uvjetima ostavio je traga na mentalnom zdravlju velikog broja ljudi. Česte stresne situacije, mogu izazvati i nelagodne simptome vezane uz zdravlje srca, poput preskakanje srca.

Više savjeta o kardiološko zdravlju pogledajte u našoj Virtualnoj ordinaciji za zdravlje srca.

PITAJTE NAŠE STRUČNJAKE

Imate pitanje?

U 2022. godini pristiglo nam je 227 Vaših upita. Slušamo Vas!

Pitajte naše stručnjake
Virtualna ordinacija

Suradne ustanove

Copyright © Dedal Komunikacije d.o.o. Sva prava pridržana.