MedSpot #1broj

virtualna 22.12.2022

Kako bi Vam uljepšali blagdane, pripremili smo more zanimljivog i edukativnog sadržaja! Iz naše radionice ovog Božića izašao je prvi broj digitalno-interaktivnog časopisa MedSpot u kojem sa stručnjacima razgovaramo o gorućem problemu-metaboličkim poremećajima.

Pročitajte prvi broj

Dijabetes brojni prozivaju „globalnom epidemijom“, a koji su simptomi, kako se liječi i na što treba posebno obratiti pažnju pročitajte u „Priručniku za dijabetes“.

Da šećerna bolest i sport idu zajedno svjedoči priča vaterpolskog vratara Ivana Marcelića. Od dijabetesa boluju i poznata lica poput Georga Lucasa, Tom Hanksa, Salme Hayek itd. Tko je požalio zbog svojih odluka, a tko je obolio od gestacijskog dijabetesa doznajte u rubrici „Bolesti slavnih“.

O gestacijskom dijabetesu govori dr. Davorka Herman Mahečić.

Prelistajte

“Prvo mi stvaramo svoje navike, a zatim naše navike stvaraju nas”, mudra je izreka koje bi se definitivno trebali držati kada je prehrana u pitanju.

Vrijedne savjete za promjenu prehrambenih navika podijelila je nutricionistkinja Karla Gašparinčić, a s prednostima i rizicima veganstva upoznala nas je nutricionistkinja Iva Tokić. O emocionalnom prejedanju piše psihologinja Anđela Jelić, a molekularna biotehnologinja Sunčana Orešić otkriva zašto je „Lijepa“ knjiga koju vrijedi pročitati.

PITAJTE NAŠE STRUČNJAKE

Imate pitanje?

U 2022. godini pristiglo nam je 227 Vaših upita. Slušamo Vas!

Pitajte naše stručnjake
Virtualna ordinacija

Suradne ustanove

Partnerski portal
Virtualna ordinacija Copyright © Dedal Komunikacije d.o.o. Sva prava pridržana.