Čemu nas poučava RokOtok?

virtualna 27.05.2022

RokOtok inicijativa je kojom se nastoji educirati djecu o važnosti poznavanja i očuvanja okoliša u kojem se nalazimo. Pokretač inicijative, bloger Domagoj Jakopović Ribafish, stoga svako ljeto pliva na ruti koja povezuje sve hrvatske otoke . One velike i one malene! U dvije godine povezao ih je 34, a za ovo zadnje ljeto preostaje još njih 16.

Osim nevjerojatne tjelesne spremnosti, vrlo je važna i mentalna priprema. Ribafish govori kako mu u održavanju motivacije pomaže i uspomena na preminulog sina Roka. Uostalom, zato je i ova inicijativa pokrenuta.

Naša Iva Kantolić razgovarala je s Ribafishom o RokOtoku, poslušajte!

Kako sudjelovati?

Ako se u srpnju nađete na nekom od otoka na Sjevernom Jadranu, odvojite vrijeme i povedite svoje mališane na druženje s Ribafishom! Čut ćete zanimljivo predavanje o očuvanju okoliša, sudjelovati u različitim igrama, poput traženja blaga, a vjerojatno i dobiti neki zanimljiv poklon za uspomenu.

Naravno, pomoći će i širenje informacije društvenim mrežama stoga zapratite na YouTube, Facebooku i Instragramu kanale RokOtoka i Virtualne ordinacije još danas!

 

RokOtok poruka

Za kraj, prenosimo poruku inicijative RokOtok: prije nego što upoznaš svijet, upoznaj svoju domovinu! Ribafisha su to poučili roditelji, a i sam je to prenosio svom sinu. Sada tome poučava djecu na hrvatskim otocima, uz odličnu motivaciju – časti ćevapčićima svakoga tko i sam obiđe sve hrvatske otoke!

PITAJTE NAŠE STRUČNJAKE

Imate pitanje?

U 2022. godini pristiglo nam je 227 Vaših upita. Slušamo Vas!

Pitajte naše stručnjake
Virtualna ordinacija

Suradne ustanove

Copyright © Dedal Komunikacije d.o.o. Sva prava pridržana.